02.02.2014

Услуги

Използването на процедурите предлагани в “ Късо Дълго“ е истинско изживяване на фона на музика от природата , успокояващи аромати на природни масла, който докосват всички сетива и отнемат умората натрупана през деня. Масажните техники са сладката подправката в коктейла от удоволствия, който са комплимент към Вас – нашите клиенти! 

Бет / Фризьор
Бет работи с био продукти. Обича природата и създава уникални цветове благодарение на нея. Името и се свързва с прицизност в подстригването. Обожава да работи с цветовете и да създава елегантни визии.

Маникюр/ педикюр
Ди с 1000 цветни предложения за маникюра.
Диана Иванова се грижи за маникюра в „Късо Дълго“. С над 1000 лака от водещите професионални брандове – Gelish, lat chet, OPI, KIKO, SIPHORA и др.. Тя твори с пълна палитра и работи с удоволствие и ентусиазъм.

Козметик/ масажист
Две в едно – сияйна кожа и красиво тяло.
Татяна е майстор – козметик и масажист – рехабилитатор в „Късо Дълго“. Доверява се само на немска висококачествена козметика Janssen.  Тя знае от какво се нуждае лицето и тялото Ви и знае как да им му го даде!

Грим
Контурирай поглед, покажи сексапил!
На къде без професионален грим? Тук се доверяваме на водещи гримьори спрямо нуждите на клиента. Те са нашите художници рисуващи върху лица. При тях крайният резултат е винаги един и същ – неустоим и траен грим съобразен индивидуално спрямо лицевите черти.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *